Συνέχεια ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Γιαννιτσών

Συνέχεια ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Γιαννιτσών
1 Ιουλίου, 2009

Συνέχεια ασφαλτοστρώσεων στο δήμο Γιαννιτσών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στο δήμο Γιαννιτσών. Ήδη ολοκληρώθηκε η παρέμβαση στον κεντρικό δρόμο του Μεσιανού επιλύοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις εκσκαφές μετά την ολοκλήρωση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του οικισμού.
Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης στις οδούς Καρυών, ιατρού Μάγγου και Κανάρη. Στην τελευταία μάλιστα, έγινε διάνοιξη στην γωνία της οδού Καστρέτσου που βοηθά πολύ στην ασφάλεια και την προσβασιμότητα πεζών και οχημάτων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας και το σχεδιασμό της διοίκησης του δήμου μέσα στη χρονιά θα ολοκληρωθεί ένα πλέγμα παρεμβάσεων που αφορά τις διανοίξεις οδών, ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρομήσεις, ώστε η εικόνα της πόλης τόσο στους συνοικισμούς όσο και στο κέντρο να βελτιωθεί σημαντικά.
Όσον αφορά τις προτεραιότητες, όπως επανέλαβε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Γιαννιτσών στη διάρκεια του Απολογισμού της Δημοτικής Αρχής, αυτές έχουν γίνει γνωστές και ξεκάθαρες ακολουθώντας αρχικά την εξέλιξη των έργων που θέλει:
την ολοκλήρωση των έργων στους οικισμούς, στη συνέχεια τις παρεμβάσεις στους συνοικισμούς, με κατάληξη το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου στο επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος της τετραετίας, θα υπάρξει μια εμφανής αλλαγή της εικόνας του.

Σχόλια