Παρίσι-Σκιάθος με Transavia: Ξεκινά νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση

Παρίσι-Σκιάθος με Transavia: Ξεκινά νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση
5 Απριλίου, 2022

Παρίσι-Σκιάθος με Transavia: Ξεκινά νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση

Την τιμητική της είχε η Σκιάθος την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, με αφορμή τα απ’ευθείας τακτικά δρομολόγια Παρίσι-Σκιάθος-Παρίσι που εγκαινιάζει η αεροπορική εταιρεία Transavia για την περίοδο 23/04/2022 - 29/10/2022.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και το γεγονός, γιορτάστηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισιού.

Δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον υπέροχο τουριστικό προορισμό της Σκιάθου μέσα από την πληρέστατη παρουσίαση του νησιού που έκανε η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, Δήμητρα Βοζίκη. Με την Ελλάδα να παραμένει μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση ταξιδιωτικών προορισμών στη Γαλλία, οι δημοσιογράφοι και επαγγελματίες που παρέστησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο δυναμικό προορισμό, για τον οποίο πολλοί εξ αυτών εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα αποδειχθεί δημοφιλής για τους Γάλλους τουρίστες.

Για την αεροπορική σύνδεση, μίλησε ο Chief Commercial Officer της Transavia, NicolasHenin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για τη Σκιάθο. Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Παρίσι, κα Αγλαΐα Μπαλτά, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της αεροπορικής σύνδεσης με έναν ακόμη ελληνικό προορισμό και κάνοντας αναφορά στη Σκιάθο, ως ένα προορισμό που σίγουρα θα αγαπήσουν οι Γάλλοι.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί, που επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού και μάλιστα στην εξαιρετικά κρίσιμη για τον τουρισμό μετά-covid εποχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια