ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
5 Νοεμβρίου, 2009

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Την Κυριακή 01 Νοεμβρίου στον Ακριτικό οικισμό Λαγκαδιάς του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Θεία Λειτουργία στην παλιά Εκκλησία του χωριού , για τον Εορτασμό της γιορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.
Παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, του Δημάρχου Εξαπλατάνου κ. Σταύρου Τουφεγγόπουλου, των Αντιδημάρχων Αντωνιάδη Β., Αλεξόγλου Β., Χουρσόγλου Χ., της προέδρου ΔΕΠΑ κ. Καρατζά Α., του προέδρου των Παιδικών Σταθμών Μαρμαρίδη Ι. ,του αντιπροέδρου της ΔΕΠΑ κ. Αβραμίκα Χ. , δημοτικών συμβούλων, του προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας Πετρούση Ιωάννη και πλήθος κόσμου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στο καφενείο του χωριού για όλους τους παρευρισκόμενους στον εορτασμό της εκκλησίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ και όλους τους κατοίκους του χωριού αλλά και των διπλανών χωριών και τους επισκέπτες που λάμπρυναν με την παρουσία τους τον εορτασμό της Εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στον οικισμό Λαγκαδιάς του Τοπικού Διαμερίσματος Περίκλειας του Δήμου Εξαπλατάνου.

Σχόλια