Αναβολή παράστασης ”ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ” ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ

Αναβολή παράστασης ”ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ” ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ
31 Αυγούστου, 2020

Αναβολή παράστασης ”ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ” ΚΑ.ΣΥ.ΘΕ

Η θερινή παράσταση το ξέραμε πως θα είναι διαφορετική, πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Παρόλα αυτά εμείς φτάνοντας στην τελευταία ευθεία ήμασταν ήδη προετοιμασμένοι. Είχαμε προνοήσει και εντάξαμε στο δυναμικό του συλλόγου μας 13 άτομα επιφορτισμένα με την ευθύνη της τήρησης των μέτρων προστασίας. Προμηθευτήκαμε  μάσκες, κάσκες, γάντια και ατομικά αντισηπτικά  για όλους τους συντελεστές και βοηθούς μας. Δουλέψαμε την σκηνοθεσία του έργου με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται η σωματική επαφή ανάμεσα στους ηθοποιούς, ενημερώσαμε το κοινό μας πως για να εισέλθουν στο θέατρο θα πρέπει να είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν τα μέτρα. Και μετά από όλα αυτά περιμέναμε υπομονετικά τις εξελίξεις, διαμορφώναμε το πρόγραμμά μας σύμφωνα με αυτές και ελπίζαμε στην  ανταμοιβή του κόπου μας με το ανέβασμα της παράστασης.

Δυστυχώς, για λόγους που δεν μας είναι απόλυτα κατανοητοί πάρθηκε η απόφαση να κλείσει το ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών και να ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Μέσα στα πολλά που συζητήθηκαν έπεσε και η πρόταση να μεταφέρουμε το έργο σε άλλη πόλη η οποία και δέχτηκε να μας φιλοξενήσει  αλλά αποφασίσαμε, ορθά κατά την άποψή μας, να μην το πράξουμε.

Κάπου εδώ λοιπόν βάζουμε μια άνω τελεία, παίρνουμε μια ανάσα και επαναπροσδιορίζουμε τα πλάνα μας. Η παράσταση ‘’Ανθισμένες Μανόλιες’’ του Robert Harling δεν ακυρώνεται αλλά αναβάλλεται για άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό μας, τους τεχνικούς, τους βοηθούς, τους δικούς μας ανθρώπους που υπέμειναν το σκληρό πρόγραμμά μας αλλά κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την κατανόησή σας.

Και να σας υπενθυμίσουμε πως οι εγγραφές για όλα τα τμήματα έχουν ξεκινήσει.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου ‘’ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ’’

Σχόλια