Τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία

Τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία
13 Δεκεμβρίου, 2022

Τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε σε μία ιδιαίτερη παρουσίαση που διοργάνωσε την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γερμανίας.

Η παρουσίαση έγινε στον πολυχώρο Oinotheke,στην Φρανκφούρτη, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών ΜΜΕ της περιοχής καθώς και στελέχη της Γερμανικής τουριστικής αγοράς.

Δημοσιογράφοι και εξειδικευμένοι tour operators ειδικών μορφών τουρισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν τον προορισμό ελκυστικό.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί δημοφιλή city break προορισμό, δίνοντας ευκαιρίες κοντινών  αποδράσεων. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε και σε συνδυασμό με την προβολή της Λήμνου, από τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Λήμνου, κ. Στέλιο Μάντζαρη.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: «H Γερμανία είναι ισχυρή τουριστική αγορά για τη Θεσσαλονίκη. Η παρουσίαση αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία ανάδειξης της Θεσσαλονίκης, σε μία αγορά με δυνατότητα περισσότερων ποιοτικών διανυκτερεύσεων με καλύτερο οικονομικό αποτύπωμα. Ευχαριστώ την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γερμανίας, τη διευθύντρια του κ. Λεκανίδη Νικολέτα και την κ. Αρετή Πρίνου για την άριστη συνεργασία.»

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια