Σέρρες: Άμεσα η σύλληψη 2 ατόμων που λήστεψαν 66χρονη

Σέρρες: Άμεσα η σύλληψη 2 ατόμων που λήστεψαν 66χρονη
2 Ιουνίου, 2019

Σέρρες: Άμεσα η σύλληψη 2 ατόμων που λήστεψαν 66χρονη

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί ηλικίας 20 και 27 ετών για ληστεία σε 66χρονη γυναίκα που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω άτομα πλησίασαν την 66χρονη που κινούνταν πεζή και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε, αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί μέσα σε λίγη ώρα ο 27χρονος και στη συνέχεια το πρωί της επόμενης μέρας εντοπίστηκε και ο 20χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διήμερο ενεργώντας μαζί με 22χρονο ημεδαπό και 22χρονη ημεδαπή, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αφαίρεσαν 2 οχήματα και διέρρηξαν ένα κατάστημα στην πόλη των Σερρών, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Επίσης προσπάθησαν να αφαιρέσουν ακόμα ένα όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το ένα από τα δύο κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

 

Σχόλια